April 30, 2024

Sekmeler ile Pazarlar The Cat, Makyaj ve Temyiz Blog Mascot, Vol. 218

Sevgili Tabby, “Dünyanın İlk Artı Boyutu Kitty Supermodel” olarak kabul edilen kedinin sekmeleri tarafından yazılmıştır. 2012 ortasında kurulan, Kedileri ve insanları etkileyen, yaşam tarzı, moda ve stil sorunları üzerindeki taze, felk perspektifi ile bilinen dünyadaki en yaygın sendikasyonlu kedi önerileri sütunu haline gelmiştir.

Bir bitki bakıcısı ikilemesi

Sevgili Tabby,

Son zamanlarda bir ayın uzun bir tatilde kalan bir Feline Pali ve beni en sevdiği kedi bitkisinden sorumlu tuttu. Geçen gün, zayıflık bir anda, ben …

REKLAMCILIK

Bitki bitki, hiçbir şey bırakmaz.

Palim, bitkinin uygun bakımı hakkında derinlemesine talimatlar bırakmıştı. Listesinde hiçbir yerde, “Yemek bitkisi” diyordu.

Ne yapmalıyım? Temiz gelip suçumu kabul etmeli miyim, bitkiyi kurtarmak için çok geç olsa bile ya da gizlice asistanımın eve bahçe mağazasından değiştirilmesi mi?
– çok yeşil başparmak değil

REKLAMCILIK

Kediler ve Makyaj Kazak ??

42 $

Şimdi satın al

Fiber arkadaşın

Sevgili çok yeşil değil:

İnan ya da hayır, seninki çok yaygın bir sorundur ve durumun her iki tarafında bulundum.

Geçen yıl bir tatilde, cheried catnip bitkimi, kesinlikle tıbbi amaçlar için kullandığım, yan taraftaki Rus Mavisi’nin bakımı altında.

İademde, bulduğum tek şey tarafında yatan boş bir tencereye sahipti.

Soyguncular? Düşündüm, ama sonra Rus mavisi itiraf etti. Bunu ilk başta kızdırdığını, ama sonra beni yenisini aldığını kabul etti.

Teklifini kabul ettim ve dürüstçe takdir ettim. Sonuçta, hepimiz hata yaparız. Kesinlikle bir kaç benim yaptım …

Yani, evet, sanırım temiz gelmelisin. Özür dilemek ve onu yeni bir bitki almak için teklif. Belki de barış yapmak için birkaç kutu sos sosunu da içerir.

Doğru bir şekilde, BT’inizden Bilmeniz Gereken Bitkiyi Değiştirmeye çalışmış olsanız bile, şansı çözdü. Yerel Bahçe Mağazalarında gelişen, olgun klüp bitkileri bulmak kolay değil (bana baktım).

Yeni oda arkadaşı bir kedinin dünyasını kayalar

Sevgili Tabby,

Ev sahibim / asistanım (sorma) Son zamanlarda yeni bir kitty oda arkadaşı evimize davet etti ve dürüst ol. Ondan nefret ediyorum.

Yatağı domuz, banyo, oyuncaklarımı çaldı ve hatta kokmuş çorap çekmecemde uyuyor. Oh, aynı güneşli yamalarda yer almayı severim, yerde kesmeyi sever.

Her şeyin üstünde … her zaman sevimli olmaya çalışıyor, bu yüzden bütün gün uzun süredir “performans modunda” olmam gerektiğini hissediyorum, düzenli olarak tumumu düzenli olarak yanıp sönüyor.

Bu çok yorucu!

Ne yapmalıyım? Sadece kaçmak için cazip, ama yine de buraya gelen oldukça tatlı bir şeyim var. Tutarlı bir sos arzı, günlük yürüyüşler ve evcil hayvan asistanı da lisanslı bir masaj terapistidir.
– Rohnert Park’ta oda arkadaşı sorunları

Arkadaşlarınızı yakın tutun ve düşmanların daha yakın

Sevgili oda arkadaşı sorunları:

Eski sözleri biliyorsun, “Arkadaşlarınızı yakın tutun ve düşmanların daha yakın”? Gerçek sözler hiç konuşulmadı. Her kedinin bu cümleyi bir yastığa geçtiği cümleye sahip olması gerektiğine inanıyorum.

Davanızda, bir sonraki hamleyi yapmanız gerektiğini düşünüyorum. Davetsiz misafir için harika bir şeyler yapın, bir dahaki sefere, bir dahaki sefere, ikiniz de uyuksuz olduğunuzda.

Biraz güven inşa etmek, çünkü sadece size sadece gönül rahatlığı getirecek, aynı zamanda yeni kedinin faaliyetlerini çok dikkatlice izlemenin iyi bir yoludur.

Ve kim bilir? Belki bir gün ikiniz gerçek arkadaş olacağınız.

Kedi Moda Beyanı veya Kedi Yapay PAS?

Sevgili Tabby,

Pals ve bir çok catnip kokteyl ile bir vahşi bir geceden sonra, bir Britney çekti ve kürkümü tıraş ettim!

Hepsi değil. Bu aslan kesimlerinden birine sahibim ve şimdi çok pişmanım …

Kürkümün büyümesini beklemek zorunda kalacağımı biliyorum, ancak geçişi kolaylaştırmaya yardımcı olacak herhangi bir moda fikriniz var mı?
– Lyin değilim

Bir kelime: kazak

Canım ben lyin değilim,

Parlak tarafa bakmaya çalışın. Promptu Kürk Bakımı Kararınız size sinirli moda ile dışarı çıkmak için bir bahane verir!

Bir kelime: Aksesuarlar. Kedices bugün bir ton zarif seçenek var.

Ayrıca, tatil günleri ile, bu Noel kazak üzerinde stoklamak için müthiş bir zamandır – şenlikli yeşillikler ve kırmızılar çok fazla kürk desenle müthiş gözüküyor.

Sadece yuvarlak, kırmızı pompom, kırmızı burunlu ren geyiği olan bir La Rudolf olan kazaklardan kaçınmaya çalışın … Bir ironik hipster kitty’nin bir bölümünü oynamaya çalışmıyorsanız, daha fazla başka bir şeye bakmak istemiyorsunuz.

Son zamanlarda kazak alışveriş yaptığımda, kar tanesi desenleri ve payetler ararım.

Tabii ki, kazaklar senin işin değilse, her zaman şeritleri deneyebilirsin. Onlar inanılmaz derecede bütçe dostu (genellikle yılın bu zamanı ücretsizdir) ve renk ve kalıpların çeşitliliğine girerler.

Bugünlerden birini deneyin. Sana söylüyorum, şeritler cilalı görünmek istediğinizde müthiş, ancak oynama ve uyuklama arasında çok fazla ücretsiz zaman geçirme.

Kürkünüze gelince, yapabileceğiniz tek şey bireyseldir (ve aynı hatayı yapmamaya çalışın)iki defa).

Hediye vermek için bir evcil hayvan asistanı destekliyor

Sevgili Tabby,

Ben yepyeni bir evcil hayvan asistanıyım (üç ay içinde!) Ve ben benim kedi işverenimle iyi bir ilk tatil izlenimi yapmak istiyorum.

Ona bir hediye almak istiyorum, ama neyin uygun olduğundan emin değilim. Çok kişisel bir şey alarak herhangi bir evcil hayvan / evcil hayvan asistan sınırlarını geçmek istemiyorum, ama sonra tekrar deniyorum gibi görünüyorum.

Sen ne önerirsin?
– Hediye Verme’de Clueless

Hediyelerin nerede geldiğini biliyorum …

Sevgili Clueless,

Felet’in en sevdiğiniz muamelelerin ve hazinelerinizle dolu çok dikkatli bir şekilde küratörlüğüne bir hediye sepetine ne dersiniz? Belki birkaç atıştırmalık, belki birkaç oyuncak (tüyleri sever mi? Lazerler?). Davamda, bu gibi hediyeler her zaman takdir edildiğini biliyorum.

REKLAMCILIK

Şahsen bir başka şey, normalde, prada yakaları gibi yüksek bilet parçalarına kişisel bir dokunuşla hediyeler gibi (ama shhhh, lütfen aileme söyleme, çünkü bu Noel’yı yakalamayı gerçekten umuyorum).

Dost canlısı mahalle temyiz bağımlılar,

Karen ve Tablar

Leave a Reply

Your email address will not be published.