October 16, 2024

Yaklaşım Saflık, temel tek adımlı yüz temizlik bezlerini mükemmel beklentiler kadar çevrimiçi hale getiriyor mu?

Mükemmel beklentiler sadece Pip adlı bir yetimin hikayesi değildir. Aynı şekilde felsefeden bu yüz temizlik bezleri için sahip olduğum şey.

Ama beni suçlayabilir misin? Saflık Yaptı Temel Tek Adımlı Yüz Temizleme Bezleri Tüm Zamanların Tercih Edilen Ürünlerinden Birinden Alınmıştır, Felsefenin Saflığı Temel Sıvı Temizleyici yaptı.

REKLAMCILIK

Evet, PMS ve ben geri dönüyorum …

Yıllar boyunca tam olarak ne kadar çok şişe kullandığım konusunda bir varsayım bile yapamadım, ancak çok şey oldu.

Sıvı versiyonu gibi, bir süredir raflarda bulunan bezler, durulama gereksinimi olmadan yapmak dışında kir, yağı ve makyajı ortadan kaldırmayı amaçlıyor.

REKLAMCILIK

Kediler ve Makyaj Sweatshirt ??

42 $

Şimdi satın al

Yumuşak mı? Evet hanımefendi. Çok fazla daha düşük temizlik bezinin yapamayacağı şeyleri yaptıkları gibi-uzun süren makyajı ortadan kaldırırlar-ancak aynı şekilde ılımlı bir karıncalanma hissini tetikleyen bir şeyden oluşur ve aynı zamanda sinirlerime girer.

Bununla birlikte, su hatlarım onları oldukça iyi alıyor ve karıncalanmayı tetikleyen her şeyden tahriş olmuyor (sulu göz yok). Gerçekten oldukça hafif, ama hala orada olmamasını arzu ediyorum.

Affedilebilir mi? Kesinlikle, aslında, yapmak için yaratıldıklarını yapmak için mükemmel oldukları için. Sıvı versiyonu kullandığımda biraz daha kuru ve hissettiğinden daha sıkı olsa da, cildimi temiz hissettiriyorlar ve cildimi temiz hissettiriyorlar.

Kumaşlar da aynı şekilde hafif bir filmin geride kalması ve şaşırtıcı bir şekilde büyüleyici sıvı versiyonunun bitkisel kokusuyla dolu değildir (bunlar kokusuzdur).

Basitçe söylemek gerekirse, saflık yapmış temel yüz temizlik bezleri harika – gerçekten iyi. Uzun süren makyajla kolaylıkla kesiliyorlar, ancak fiyatı doğrulamak için yeterli mi? Sadece olabilirler.

Fiyat: 20 $ (45 sayım, 8 x 5 inç bezler)
Kullanılabilirlik: Sephora mağazaları ve çevrimiçi
Makyaj ve İtiraz Blogu Derecelendirme: B+

REKLAMCILIK

Dost Topluluk İtiraz Bağımlınız,

Karen

P.S. TGIF! Cuma günü çok kendinden geçmişim ve bu gece gerçekten eğlenceli bir şeyler yapmak istiyorum. Belki bir akşam yemeği ve bir film. Herhangi bir planınız var mı?

Leave a Reply

Your email address will not be published.